Vacatures

Zelfstandig werkende kok

Als zelfstandig werkende kok creëer je verfijnde smaaksensaties en werk je samen met ons team aan gastronomische verrassingen voor onze gasten. Bij ons in de keuken ben je flexibel en heb je de vrijheid, om vanuit je passie te koken met de mooiste ingrediënten.

Je houdt van hard werken en je bent een teamspeler. Bij ons in Cascada helpen we jou opbloeien en stimuleren we jouw ontwikkeling als kok. Samen met de rest van het team laat je onze gasten een geweldige avond beleven, waarbij de heerlijke smaken van de gerechten centraal staan.

Werktijden: 40 uur
Salaris: € 2.200 - € 2.500 p/m
Reiskosten: Vergoed

Werken bij cascada

Bij Cascada werk je in een hecht team van ervaren horecamensen en anderen die graag het vak leren. Ervaar de dynamiek van een jong team, dat er zin in heeft om het gasten naar wens te maken.

Kom koken op onze unieke locatie, waar gasten naartoe komen om zich een avond lang gastronomisch te laten verwennen. In de keuken werk jij aan onze smaakvolle sensaties, in een team dat elkaar stimuleert om samen iedere dag verder te verbeteren. Wij beantwoorden aan jouw ambities als kok, zodat je kunt laten zien wie je bent en wat je kan.

man-koken-cropped
tafel

Wat wij bieden

  • Uitdagingen die passen bij jouw ambities
  • Zelfstandig koken op een unieke horecalocatie
  • Flexibele planning op basis van jouw beschikbaarheid

Solliciteren

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.
Max. file size: 128 MB.
Consent(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.