Ons verhaal

lunch amsterdam zuidoost

Een goede en gezonde lunch is belangrijker dan je denkt. Je krijgt hierdoor alle benodigde voedingsstoffen binnen én het geeft je een energieboost. Lunchen is bovendien ontzettend gezellig, of het nu met vrienden, kennissen, zakelijke relaties of collega’s is. Voor een lunch in Amsterdam Zuidoost ga je naar grand café Cascada, waar je het beste eten en drinken krijgt in een tropische en relaxte setting. Kom lekker lunchen en geniet van onze uitgebreide lunchkaart.  Maak online een reservering voor het gewenste aantal personen, op een dag en tijdstip dat jou schikt.

man-koken-cropped
tafel

Spectaculaire gerechten, bereid met lokale ingrediënten

Met een fraaie ligging en aangenaam gezelschap is het goed toeven bij grand café Cascada voor een lunch in Amsterdam Zuidoost. Je kunt van woensdag tot en met zondag genieten van een heerlijke lunch. Onze gevarieerde menukaart biedt voor ieder wat wils. Van smaakvolle eiergerechten, soepen en sandwiches tot verse salades, warme hoofdmaaltijden en desserts voor de fijnproevers.

Kies je voor de vangst van de dag, een Cascada beef burger, Forest mushroom ravioli, Shakshuka of een Halloumi couscous salade? Het kan allemaal. En nog veel meer. Bekijk de menukaart voor de lunch en schuif aan voor spectaculaire gerechten, bereid met ingrediënten uit de directe omgeving. Je proeft onze passie voor lekker eten.

tafel
man-koken-cropped

Lunch in Amsterdam Zuidoost in een uitnodigende omgeving

Zoek je een plek voor een lunch in Amsterdam Zuid in een uitnodigende omgeving? Grand café Cascada bevindt zich vlak bij station Amsterdam Bijlmer Arena, winkelcentrum Amsterdamse Poort, de muziektempels Ziggo Dome en Afas Live, de imposante Johan Cruijff Arena en bioscoop Pathé Arena. Er is dus genoeg te doen in de buurt om dit te combineren met een smaakvolle lunch.

Gezondheid is een belangrijk thema in de samenleving, óók op de werkvloer. Een gezamenlijke lunch met collega’s is niet alleen leuk en lekker, maar het nauwere contact verbetert ook de werksfeer, het verhoogt de productiviteit en het levert een bijdrage aan de gezondheid. De koks in Cascada verrassen je tijdens de lunch in Amsterdam Zuidoost met bijzondere combinaties en introduceren je in een wereld van superieure smaken.

Even eruit

Ontdekkingsreis langs gastronomische hoogstandjes

Een lunch in Amsterdam Zuidoost bij grand café Cascada is een ontdekkingsreis langs gastronomische hoogstandjes. Wij verwelkomen je graag aan de Hoekenrode 16 om deze culinaire trip te ervaren. Onze horecazaak is zowel met het openbaar vervoer als met de auto bereikbaar. Parkeren is het makkelijkst in parkeergarage P6 bij de Pathé bioscoop. Vanaf daar is het slechts 200 meter lopen.

man-koken

Ervaar onze ambiance

Direct resereveren