Ons verhaal

Lunch Bijlmer Arena

De Bijlmer Arena in Amsterdam Zuidoost is een gevarieerd en aantrekkelijk gebied met woningen, kantoren, winkels en uiteenlopende culturele en sportlocaties om te bezoeken. Het gebied heeft door zijn diversiteit een grote aantrekkingskracht en is vanwege alle activiteiten een ideale plek om te lunchen. Grand café Cascada is een baken van culinair genot en gezelligheid voor een lunch in Bijlmer Arena. Je geniet in een ontspannen setting van de beste gerechten met superieure smaken. Ervaar onze tropische sferen en reserveer een plek in deze hotspot in Amsterdam.

man-koken-cropped
tafel

Lunch bij Cascada combineren met omringende bezoeklocaties

Een lunch in Bijlmer Arena is mooi te combineren met een uitstapje naar een van de omringende bezoeklocaties. Het centrumdeel van Bijlmer Arena bevindt zich rond het trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer Arena, waarmee een uitstekende bereikbaarheid van het nabijgelegen grand café Cascada gegarandeerd is. Daarnaast kent het gebied ruime parkeergelegenheid met meerdere parkeergarages. Voor een bezoek aan Cascada is parkeren in P6 bij bioscoop Pathé het makkelijkst. Deze parkeergarage bevindt zich op 200 meter loopafstand.

Met een lunch in Bijlmer Arena bij Cascada ben je op een steenworp afstand van winkelcentrum Amsterdamse Poort, de muziektempels Ziggo Dome en Afas Live, de Johan Cruijff Arena, museum Vrolik, Villa Arena, Bijlmer Parktheaters en kinderboerderij Gliphoeve. Er is genoeg te doen na de smakelijke lunch.

tafel
man-koken-cropped

Lunch in Bijlmer Arena vol gastronomische verrassingen

Grand café Cascada is al voldoende reden voor jouw komst naar Amsterdam Zuidoost. Een lunch in Bijlmer Arena staat gelijk aan een onbezorgde middag genieten van gastronomische verassingen, veelal bereid met lokale ingrediënten. In de spectaculaire gerechten proef je de passie voor lekker eten. Laat je verrassen door onze uitgebreide lunchkaart die bestaat uit verschillende eiergerechten, smakelijke hoofdgerechten, heerlijke sandwiches, verse salades en desserts om je vingers bij af te likken.

Misschien heb je trek in Eggs Norwegian of Shakshuka. Of ga je voor de vangst van de dag, een rib eye die smaakt zoals je ervan droomt of Forest mushroom ravioli. Een sandwich vegan of met kip, kreeft, zalm of tartaar. En heb je de verse salades al geproefd? Onze koks creëren unieke combinaties die anders zijn dan wat je gewend bent.

Even eruit

Verfijnde lunchgerechten met lokale ingrediënten

Ontdek tijdens een lunch in Bijlmer Arena de verfijnde lunchgerechten, de smaakvolle klassiekers en verwonder je over de heerlijke culinaire combinaties. Kom eens langs bij grand café Cascada aan Hoekenrode 16 in Amsterdam. Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 00:00 uur.

man-koken

Ervaar onze ambiance

Direct resereveren