Ons verhaal

grand café amsterdam

Wil jij lunchen, borrelen of dineren in een grand café in Amsterdam, waar in de buurt van alles te doen is? Bij Cascada is het eersteklas genieten van overheerlijke gerechten in een ontspannen setting en een tropische sfeer. Je kunt je relaxte verblijf in Cascada in Bijlmer Arena combineren met het bezoeken van de bioscoop, het theater, een voetbalwedstrijd, museum of concert. Ons drukbezochte grand café in de hoofdstad bevindt zich op nog geen 100 meter afstand van trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer Arena en is ook met de auto uitstekend bereikbaar.

man-koken-cropped
tafel

Spannende gerechten met ingrediënten uit de directe omgeving

Cascada is een grand café in Amsterdam waar de koks koken met passie voor lekker eten, de bediening je gastvrij ontvangt en verzorgt en de gasten graag terugkomen. Onze verse en gezonde gerechten onderscheiden zich op het gebied van originaliteit en unieke smaken, waarbij de keukenbrigade volop experimenteert met spannende combinaties en ingrediënten uit de directe omgeving.

De uitgebreide menukaart van voor-, hoofd- en nagerechten bevat voor ieder wat wils. Van eier-, vega- en vegan-gerechten voor vlees- en visgerechten. Laat je verrassen door onze vangst van de dag, proef onze rib eye zoals deze bedoeld is of ervaar de pure smaak van Forest mushroom ravioli en Halloumi couscous. Je verwondert je over de rijke smaken en smult van de koude en warme gerechten die anders dan anders zijn.

tafel
man-koken-cropped

Grand café in Amsterdam is op een unieke locatie gelegen

Het grand café in Amsterdam van Cascada is op een unieke locatie gelegen. Bioscoopcomplex Pathé Arena, de Johan Cruijff Arena, museum Vrolik en de concertzalen Ziggo Dome en Afas Live bevinden zich op korte loopafstand. Cascada is een ontmoetingsplek waar wereldse gerechten, gastronomie en gezelligheid harmonieus samenkomen. Of je nu geen tijd of zin hebt om te koken, iets te vieren hebt of een zakelijke afspraak hebt, je zit goed in ons grand café aan Hoekenrode 16.

Reserveer alvast een plekje, zodat je zeker weet dat je op de gewenste dag of tijdstip terechtkunt. Maar je mag natuurlijk ook gewoon binnenlopen. Wij verwelkomen je graag en doen er alles aan om het je naar de zin te maken.

Even eruit

Een omgeving die uitnodigt tot meer

Lunchen, borrelen of dineren bij Cascada doe je in een omgeving die uitnodigt tot meer. Ons grand café in Amsterdam is van woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 00:00 uur geopend. Ontdek onze locatie en ons menu en je komt zeker nog een keer langs.

man-koken

Ervaar onze ambiance

Direct resereveren