Ons verhaal

Restaurant Amsterdam zuidoost

Ben je een liefhebber van lekker eten en vind je het fijn om quality time door te brengen met je familie, vrienden, vriendinnen of collega’s? Geniet van de verfijnde gerechten en de warme, vriendelijke sfeer van grand café Cascada. Hét restaurant in Amsterdam Zuidoost waar je graag terugkomt vanwege de verrassende menukaart, de gastvrije ambiance en de X-factor van de koks die verbazen met combinaties die je niet zo snel ergens anders ziet. Ontdek waarom onze gasten graag naar het adres Hoekenrode 16 komen en reserveer snel een tafel in ons restaurant.

man-koken-cropped
tafel

Creatieve kok toveren verrukkelijke gerechten op tafel

Een restaurant in Amsterdam zuid-oost waar getalenteerde en creatieve koks verrukkelijke gerechten met de perfecte smaak op tafel toveren. Wat wil je nog meer? Grand café Cascada is een ideale plek als je zelf geen zin hebt om te koken of er vanwege drukte op het werk niet aan toe komt. Maar ook om een speciale gebeurtenis met dierbaren te vieren, zoals een verjaardag, verloving, trouwen, promotie, jubileum of herdenking.

Cascada is ook een geweldige omgeving voor informele en zakelijke bijeenkomsten, waarbij tussen de werkbesprekingen door gezellig een vorkje wordt geprikt. Of zoek je een romantische plek voor je nieuwe date? Dan maak je een goede, eerste indruk door die ene speciale persoon mee te nemen naar ons restaurant in Amsterdam zuid-oost. Om te genieten van voortreffelijk eten, te relaxen en elkaar beter te leren kennis in een tropische sfeer.

tafel
man-koken-cropped

Restaurant in Amsterdam zuid-oost met gevarieerde menukaart

Een uitstapje naar het restaurant in Amsterdam zuid-oost van grand café Cascada kan mooi worden gecombineerd met een bezoek aan de bioscoop, een voetbalwedstrijd, een concert, een museum of een dagje lekker shoppen. Onze horecazaak in Bijlmer Arena ligt namelijk op een steenworp afstand van Pathé Arena, de Johan Cruijff Arena, het Ziggo Dome, Afas Live, Museum Vrolik en winkelcentrum Amsterdamse Poort.

Werp een blik op onze gevarieerde en uitgebreide menukaart. Je hebt meer dan voldoende opties, zonder keuzestress. Lekkere suggesties en betaalbare prijzen gaan hand in hand. De dinerkaart is een geweldige verzameling van vlees- en visgerechten, vega- en vegan-gerechten, eiergerechten en desserts. Bij elkaar vertellen ze het verhaal van grand café Cascada: spectaculaire gerechten met lokale ingrediënten, waarbij je de passie voor lekker eten proeft.

Even eruit

Start je ontdekkingsreis en beleef de gastronomische hoogtepunten

Ons restaurant in Amsterdam zuid-oost bevindt zich vlak bij station Amsterdam Bijlmer Arena. Er kan op 200 meter afstand met de auto worden geparkeerd in parkeergarage P6 bij bioscoop Pathé Arena. Start je ontdekkingsreis en beleef de gastronomische hoogtepunten van Cascada.

man-koken

Ervaar onze ambiance

Direct resereveren