Ons verhaal

Chique uit eten Amsterdam zuid-oost

Zeg je chique uit eten in Amsterdam zuid-oost, dan zeg je grand café Cascada. Als je een liefhebber bent van gastronomisch hoogstandjes en iets voorgeschoteld wil krijgen dat je thuis niet krijgt of kunt maken, ben je bij Cascada aan het goede adres. Hier ga je niet zomaar uit eten, maar luxe dineren voor een betaalbare prijs. Geniet van gerechten als kunstwerkjes, verrassende combinaties en superieure smaaksensaties. Maak je reservering en ga dineren in tropische sferen op je ontdekkingstocht langs de heerlijkste gerechten.

man-koken-cropped
tafel

Speciale gelegenheden voor luxe uit eten in Bijlmer Arena

Soms dient er zich een speciale gelegenheid aan voor chique uit eten in Amsterdam zuid-oost. Denk aan een verjaardag, verloving of jubileum, dat je op stijlvolle wijze wilt vieren. Een nieuw baan die je hebt verworven of een nieuwe woning die je hebt gekocht. Een bedrijfsfeestje of een mooie afronding van een succesvolle samenwerking. Er zijn genoeg redenen om luxe uit eten te gaan in Amsterdam zuid-oost. Grand café Cascada biedt een plek waar jij en je gasten zich meteen op hun gemak voelen.

Cascada is een horecazaak in Bijlmer Arena, waar je met plezier een stukje voor om fietst. Of met de trein of metro naartoe komt, want het horeca-etablissement ligt vlak bij station Amsterdam Bijlmer Arena. Je kunt ook met de auto komen. Als je parkeert in parkeergarage P6 bij bioscoopcomplex Pathé, is het nog maar 200 meter lopen.

tafel
man-koken-cropped

Chique uit eten in Amsterdam zuid-oost: iedere smaak is raak

Natuurlijk kun je ook spontaan besluiten tot chique uit eten in Amsterdam zuid-oost. Zonder dat er een aanleiding voor is. Gewoon, omdat je verrast wilt worden door de culinaire gerechten en wilt relaxen in een ontspanning omgeving. Op de uitgebreide dinerkaart van grand café Cascada vormt de passie voor lekker eten de rode draad.

Iedere smaak is raak en er is voor ieder wat wils. Op de gevarieerde menukaart prijken verse en gezonde eier-, vega- en vegan-gerechten, evenals smaakvolle vis- en vleesgerechten. En natuurlijk de lekkerste desserts. Onze koks werken veelal met lokale ingrediënten en nemen je mee in een wereld van superieure smaken. Je wordt verwend met unieke combinaties die anders dan anders zijn.

Even eruit

Fantastische avond uit, op een bijzondere locatie

Heb je zin in een fantastischer avond uit, op een bijzondere locatie? Ervaar wat chique uit eten in Amsterdam zuid-oost bij grand café Cascada inhoudt. Wij verwelkomen je graag van woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 00:00 uur op ons adres aan Hoekenrode 16.

man-koken

Ervaar onze ambiance

Direct resereveren