Ons verhaal

Uit eten Amsterdam zuidoost

Er is genoeg horeca in Amsterdam, maar wat zijn de parels van de hoofdstad? Zoek je een verfijnde keuken met een smaakvolle inrichting die tevens betaalbare prijzen hanteert? Dan kom je voor uit eten in Amsterdam zuid-oost automatisch bij grand café Cascada uit. Ons restaurant slaat een brug tussen uitzonderlijke en verrassende gerechten en een breed publiek. Bij onze koks spat de passie voor het bereiden van overheerlijke gerechten ervan af. Daarbij wordt voornamelijk gebruikgemaakt van lokale ingrediënten. Kom proeven en overtuig je van de culinaire kwaliteit van Cascada.

man-koken-cropped
tafel

Maak kennis met een wereld van superieure smaken

Grand café Cascada leent zich voor zowel regulier als chique uit eten in Amsterdam zuid-oost. Het eten staat op hoog niveau, de toegang is laagdrempelig en de sfeer is tropisch en ontspannend. Goddelijk eten en een sublieme service gaan hand in hand. De gerechten zijn origineel en anders dan je gewend bent.

Bij Cascada kun je luxe uit eten in Amsterdam zuid-oost, maar toch in een informele sfeer. Zonder het gevoel van opzitten. De zinnenprikkelende menukaart is smaakvol en verrassend, met gerechten als Shakshuka, Forest mushroom ravioli, Halloumi Couscous, Dutch weed burger, Côte de Boeuf, Gamba con aglio en Tuna carpaccio. De keuze is zeer divers met verschillende eier-, vega-, vegan-, vlees- en visgerechten. Onze koks laten je kennismaken met een wereld van superieure smaken.

tafel
man-koken-cropped

Uit eten Amsterdam zuid-oost combineren met een event of attractie

Uit eten in Amsterdam zuid-oost bij grand café Cascada is ideaal als je wat te vieren hebt, indruk wilt maken op je date, het groepsgevoel van je bedrijf wilt versterken of een speciaal avondje wilt hebben. Je kunt het diner ook combineren met een bezoek aan een van de omliggende bezoekmogelijkheden, zoals het Ziggo Dome, Afas Live, de Johan Cruijff Arena, winkelcentrum Amsterdamse Poort, museum Vrolik, bioscoopcomplex Pathé of kinderboerderij Gliphoeve.

Even eruit

Kunstwerkjes op je bord en unieke smaken

Wil je eens echt (chique) uit eten in Amsterdam zuid-oost, met kunstwerkjes op je bord, unieke smaken en verrassende combinaties met lokale ingrediënten in de gerechten? Reserveer een tafel en je zit de hele avond onbezorgd te genieten. Je kunt de tongstrelende gerechten combineren met de heerlijkste wijnen en bieren, cocktails en mocktails, likeuren en andere sterke dranken.

Grand café Cascada is geopend van woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 00:00 uur. Heb je nog vragen of speciale verzoekjes? Bel gerust naar +31(0)20 261 44 13 of stuur een e-mail naar info@grandcafecascada.nl en je krijgt direct antwoord.

man-koken

Ervaar onze ambiance

Direct resereveren