Ons verhaal

Restaurant bij de Arena

Zoek je een restaurant bij de Arena? Grand café Cascada bevindt zich op een steenworp afstand van verschillende Arena’s in Amsterdam Zuidoost. Ons restaurant is op nog geen 100 meter afstand van trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer Arena gelegen. De Johan Cruijff Arena en bioscoopcomplex Pathé Arena liggen ook om de hoek. Net als de muziektempels Ziggo Dome en Afas Live, museum Vrolik, kinderboerderij Gliphoeve, Bijlmer Parktheater en winkelcentrum Amsterdamse Poort. Cascada is dus de perfecte locatie om lekker eten te combineren met een activiteit in de buurt.

man-koken-cropped
tafel

Culinaire hotspot in een dynamische omgeving

Grand café Cascada is als restaurant bij de Arena een culinaire hotspot, dat eenvoudig bereikbaar is met het openbaar of met eigen vervoer. Als je met de auto of motor komt, kun je dicht bij parkeren in de parkeergarage P6 bij Pathé Arena. Vanaf daar is nog maar 200 meter lopen naar ons restaurant. Er liggen nog meer grote parkeergarages vlak bij, zoals P1 en P21.

Cascada is een rustpunt in een dynamische omgeving, waar altijd topkwaliteit gerechten worden geserveerd. Onze koks weten je te verrassen met gastronomische hoogstandjes en combinaties die je niet zo snel ergens anders ziet. Ervaar de unieke, superieure smaken, reserveer je plek en ga met ons mee op een ontdekkingsreis langs de verschillende gerechten, waarvoor veelal lokale ingrediënten zijn gebruikt.

tafel
man-koken-cropped

Restaurant bij de Arena met relaxte en tropische sfeer

De relaxte en tropische sfeer van grand café Cascada zorgt voor de perfecte setting om samen te dineren. Met je partner of met je nieuwe date genieten van een romantisch diner. Met je familie of vrienden als je wat te vieren hebt, zoals een verjaardag, verloving of trouwerij, jubileum of andere speciale gelegenheid. Of gewoon zomaar. Ons restaurant bij de Arena is ook in trek voor business diners, bijvoorbeeld voor zakelijke besprekingen of het beklinken van een succesvolle samenwerking.

Iedereen vindt wat naar zijn smaak op de uitgebreide dinerkaart, die zorgvuldig is samengesteld door de keukenbrigade van Cascada. Van vis- en vleesgerechten tot eier-, vega- en vegan-gerechten. Vers, gezond en tongstrelend. Je proeft onze passie voor lekker eten. Combineer dit met de heerlijkste bites, wijnen en (speciaal)bieren, cocktails en mocktails, likeuren en andere sterke dranken.

Even eruit

Cascada is dé plek om te dineren en lunchen

Grand café Cascada aan Hoekenrode 16 is dé plek om te dineren en te lunchen. Ons restaurant bij de Arena is geopend van woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 00:00 uur. Heb je nog vragen of verzoeken? Je kunt ons altijd bellen (+31(0)20 261 44 13) of e-mailen (info@grandcafecascada.nl).

man-koken

Ervaar onze ambiance

Direct resereveren