Ons verhaal

chique lunch

Wil je genieten van een chique lunch in Amsterdam? Dan is grand café Cascada de aangewezen plek om te bezoeken voor hoogstaande gastronomische gerechten, veelal bereid met lokale ingrediënten. Vers en gezond. Onze koks introduceren je in een wereld van superieure smaken en verrassen je met bijzondere, tongstrelende combinaties. Neem de tijd voor een luxe lunch in een relaxte setting die anders is dan je gewend bent. Reserveer online, zodat je verzekerd bent van de mooiste plekken in onze stijlvolle horecagelegenheid met een tropische sfeer.

man-koken-cropped
tafel

Onbezorgde middag waar je smaakpapillen worden verwend

Grand café Cascada is een verborgen parel in Amsterdam Zuidoost. De uitgebreide lunchkaart biedt volop keuze voor een chique lunch in Amsterdam. Wat te denken van eiergerechten als Eggs avocado, Shakshuka of Eggs Norwegian? Of ga je voor de vangst van de dag, een rib eye zoals deze bedoeld is of de vermaarde Cascada beef burger?

Je hebt een uitgebreide keuze in sandwiches, met bijvoorbeeld tartaar, zalm, kip, kreeft, avocado of vegan. Onze soepen van het seizoen en verse en gezonde salades zijn ook niet te versmaden, bijvoorbeeld een Caesar salade, roasted vegan chicken of Halloumi couscous. Maak je luxe lunch in Amsterdam helemaal af met een sprankelend dessert. Je proeft in alle spectaculaire gerechten onze passie voor lekker eten. Wij bieden je een onbezorgde middag waar je smaakpapillen worden verwend.

tafel
man-koken-cropped

Vele goede redenen voor een chique lunch in Amsterdam

Er zijn vele goede redenen voor een chique lunch in Amsterdam. Denk aan het vieren van een verjaardag of jubileum, een bedrijfsuitje, het zakelijk beklinken van een succesvolle samenwerking of gewoon omdat je er zin in hebt. Lunchen bij Cascada is laagdrempelig, gezellig en lekker. Je voelt je hier direct thuis. Een oase van rust in de kern van Amsterdam Zuidoost, vlak bij station Amsterdam Bijlmer Arena, de Johan Cruijff Arena, bioscoop Pathé en winkelcentrum Amsterdamse Poort. Trakteer jezelf op een luxe lunch in een uitnodigende omgeving en verwonder en verlekker je aan de smaakvolle culinaire verrassingen.

Even eruit

Een luxe lunch in Amsterdam voelt als een ontspannen uitje

Een chique lunch in Amsterdam voelt als een ontspannen uitje. Tel daarbij op de gastvrije ontvangst, de uitstekende service en de vriendelijke bediening en je middag in grand café Cascada kan niet meer stuk. Onze horecagelegenheid is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 11:00 uur. Wil je meer informatie? Je kunt altijd even bellen (+31(0)20 261 44 13) of een e-mail sturen naar info@grandcafecascada.nl. Wij helpen je graag.

man-koken

Ervaar onze ambiance

Direct resereveren