Ons verhaal

lunch amsterdam

Wil je een uitgebreide of snelle lunch in Amsterdam? Je ontdekt een fijne lunchplek in grand café Cascada, op een steenworp afstand van station Amsterdam Bijlmer Arena, de Johan Cruijff Arena, het Ziggo Dome en winkelcentrum Amsterdamse Poort. Het is dé hotspot om gezellig even aan te schuiven met vriendinnen, vrienden of kennissen, voor een zakelijke lunch of om jezelf eens te trakteren op een smaakvolle lunchmaaltijd. Het eten is vers, gezond en lekker. De verrassende gerechten zijn veelal bereid met lokale ingrediënten. Gun jezelf en anderen een heerlijke lunchbreak en reserveer direct een genoeglijke plek in ons grand café.

man-koken-cropped
tafel

Proef onze passie voor lekker eten in ons lunch restaurant Amsterdam

Cascada is gewoon een leuk lunch restaurant in Amsterdam. Het pand oogt modern en straalt een ontspannen, tropische sfeer uit. Het is een warme plek om onbezorgd te genieten van gastronomische verrassingen. De uitgebreide lunchkaart is van hoog niveau en biedt een ruime keuze uit tongstrelende eiergerechten, warme hoofdmaaltijden, verse salades, gevulde sandwiches, soepen van het seizoen en likkebaardend lekkere desserts.

Ons lunch restaurant Amsterdam is toegankelijk voor een gevarieerd publiek. Of je nu gaat voor onze Eggs Norwegian, Catch of the Day, Rib eye of Halloumi couscous salad, je proeft tijdens je lunch in Amsterdam altijd onze passie voor lekker eten. Onze koks spelen met ingrediënten, ze componeren bijzondere combinaties en ze verwennen je met onverwachte gerechten. Ervaar het zelf en bekijk het menu.

tafel
man-koken-cropped

Een lunch in Amsterdam met collega’s, zakenrelaties, vrienden of vriendinnen

Cascada is ook een perfecte plek om met collega’s of zakenrelaties van een lunch in Amsterdam te genieten. Je praat onder het genot van een heerlijke lunch in een informele sfeer met elkaar en maakt gelijk tijd voor een welverdiende pauze. Je komt nader tot elkaar, voelt je mentaal beter en je wordt productiever na de goede en gezonde middagmaaltijd. Er zijn vele goede redenen om in grand café Cascada te lunchen. Als je wat te vieren hebt, je geen zin hebt om zelf te koken, je even wilt relaxen of gewoon wilt bijkletsen met een bekende. Om maar enkele voorbeelden te noemen.

Even eruit

Van smaakvolle klassiekers tot verrassende lunchgerechten

Ontdek ons lunchmenu met speciale gerechten vol lokale ingrediënten, van smaakvolle klassiekers tot verrassende gerechten die je keer op keer verwonderen. Voor een geanimeerde lunch in Amsterdam ga je naar Hoekenrode 16 in Amsterdam. Grand café Cascada is geopend van woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 00:00 uur. Kom je met de auto? Klik dan op onze parkeerhulp, rechts onderaan op onze Homepage.

man-koken

Ervaar onze ambiance

Direct resereveren