Ons verhaal

lunch

Wil je even lekker bijkletsen met vrienden, vriendinnen of familie onder het genot van een heerlijke lunch? Of een gezellige lunchbreak met collega’s of zakelijke relaties om de banden aan te halen en tegelijkertijd wat zaken te bespreken? Kom lekker lunchen in een relaxte, tropische sfeer in grand café Cascada in Amsterdam-Zuidoost. Laat je verrassen door onze lunchkaart met hemelse gerechten, die bereid zijn met verse, lokale ingrediënten. Bekijk onze aantrekkelijke lunchkaart en reserveer direct een mooie plek in ons sfeervol ingerichte grand café op een bijzondere locatie.

man-koken-cropped
tafel

Heerlijk lunchen in een uitnodigende, ontspannen sfeer

Uit eten gaan moet een feestje zijn. Dan zit je in grand café Cascada goed. Ons vriendelijke, gastvrije team van culinaire fijnproevers schept alle voorwaarden om heerlijk te lunchen in een uitnodigende, ontspannen sfeer. Je proeft in onze lunchgerechten de passie voor lekker eten. Je stapt binnen in een wereld van superieure smaken. Onze toegewijde koks kennen alle ingrediënten op hun duimpje, ze creëren daarmee unieke combinaties én ze verwennen je graag met verrassende gerechten voor als je écht een iets anders wilt eten.

Wil je even snel wat eten of juist een uitgebreide lunch? Wij heten je welkom in ons grand café, dat over een veelzijdige menukaart met smaakvolle lunchgerechten beschikt. Graag ontvangen wij je voor een middagmaaltijd, waarbij je de keuze hebt uit verschillende eiergerechten, hoofdgerechten, sandwiches, salades, soepen en desserts. Kom genieten en maak een online reservering.

tafel
man-koken-cropped

Een lunch geeft je energie, werkt stressverlagend en maakt je productiever

Een lunch in grand café Cascada is lekker en gezellig én bovendien gezond. Een goede lunchmaaltijd geeft je energie, werkt stressverlagend en maakt je scherper en productiever. Gezonde voeding zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit en minder vatbaar bent voor ziektes. Tussen de middag is een perfect moment om goed te eten, want je spijsvertering werkt dan op zijn best en je voelt je na de maaltijd minder vol.

Lunchen in ons grand café in Amsterdam is een sfeervolle start of break van een bezoek aan het nabijgelegen winkelcentrum Amsterdamse Poort, bioscoop Pathé Arena of een voetbalwedstrijd of concert in de Johan Cruijff Arena, het Ziggo Dome of Afas Live.

Even eruit

Ga op culinaire ontdekkingsreis met verrassende lunchgerechten

Ga op culinaire ontdekkingsreis en kies voor een smakelijke lunch in grand café Cascada aan de Hoekenrode 16 in Amsterdam. Wij zijn van woensdag tot en met zondag geopend van 11:00 tot 00:00 uur. Heb je vragen of verzoeken? Bel (+31(0)20 261 44 13) of e-mail (info@grandcafecascada.nl). Wij staan voor je klaar.

man-koken

Ervaar onze ambiance

Direct resereveren