Ons verhaal

grand café bijlmer arena

Te midden van culturele en sportevenementen en recreatieve activiteiten vind je een grand café in Bijlmer Arena waar het goed toeven is. Cascada bevindt zich op een steenworp afstand van trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer Arena, dat als openbaarvervoervoorziening een uitstekende aankomst- en vertreklocatie is om dit veelzijdige gebied beter te leren kennen. Cascada is de hotspot om heerlijk te relaxen en te genieten van een lekker drankje of een lunch of diner op culinair hoog niveau, tegen betaalbare prijzen. Reserveer een tafel en ervaar de warme ambiance en tropische sfeer van hét grand café in Bijlmer Arena.

man-koken-cropped
tafel

Een dagje Bijlmer Arena, een dagje anders

Een dagje Bijlmer, is een dagje anders. Lekker winkelen in winkelcentrum Amsterdamse Poort en flaneren over de Arena Boulevard. Een bezoek aan bioscoopcomplex Pathé Arena of het mooie Bijlmer Parktheater, dat in de avond kleurrijk oplicht. De meeste bezoekers komen in Amsterdam Zuidoost vanwege de Johan Cruijff Arena, het Ziggo Dome en Afas Live, maar het gebied Bijlmer Arena heeft nog veel meer te bieden. Denk aan de musea Vrolik en Oscam, het Nelson Mandela Park en kinderboerderij Gliphoeve.

Cascada is als grand café in Bijlmer Arena ook anders dan anders. Onze keuken is een wereld van superieure smaken, waar onze koks unieke combinaties creëren met veelal ingrediënten uit de directe omgeving. Je proeft de passie voor lekker eten en je wordt verrast door de smaakvolle gerechten die anders zijn dan je gewend bent.

tafel
man-koken-cropped

Grand café in Bijlmer Arena: elke smaak is raak

Heb je zin in een culinair uitstapje vol gastronomische ontdekkingen in Amsterdam Zuidoost? Ontdek de bijzondere smaaksensaties van grand café in Bijlmer Arena Cascada. Bekijk de uitgebreide lunch- en dinerkaart en verlekker je alvast aan de gevarieerde eiergerechten, sandwiches, salades, vlees- en visgerechten, vega- en vegan-gerechten.

Wat te denken van overheerlijke Shakshuka, Forest mushroom ravioli, de vangst van de dag, een rib eye of Halloumi couscous? Elke smaak is raak. Je luncht of dineert in een ontspannen sfeer die uitnodigt tot meer.

Even eruit

Een fantastische middag of avond in een dynamische omgeving

Cascada wil je als populair grand café in Bijlmer Arena een fantastische middag of avond bezorgen, op een bijzondere locatie in een dynamische omgeving. Onze horecagelegenheid aan Hoekenrode 16 in Amsterdam is geopend van woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 00:00 uur. Heb je nog vragen of speciale wensen? Bel ons op (+31(020) 261 44 13) of stuur een e-mail en wij helpen je graag.

man-koken

Ervaar onze ambiance

Direct resereveren