Ons verhaal

grand café amsterdam zuidoost

Zin in een goed glas wijn of een lekker speciaalbier? Of in een cappuccino of muntthee? Cascada verwelkomt je in de relaxte en tropische sfeer van ons café in Amsterdam zuidoost. Kom gezellig bij ons langs om even tot rust te komen of juist de reuring op te zoeken. Wij hebben een uitgebreide drankenkaart met warme en koude dranken om van te genieten. Bovendien serveren wij een lunch en diner op gastronomisch hoog niveau, met tongstrelende gerechten en lokale ingrediënten. Cascada is daarmee méér dan een café. Het is een gezellige ontmoetingsplek met eten en drinken, waar het je aan niets ontbreekt.

man-koken-cropped
tafel

Altijd een goede reden om gezellig samen te komen

Er is altijd een goede reden om even te ontspannen met een heerlijke kop koffie of thee of een borrel. Bijvoorbeeld om te proosten op een verjaardag, verloving, geboorte, jubileum of reünie. Om het slagen voor een examen of het verkrijgen van de sleutel van een nieuwe woning te vieren. Om gezellig een drankje te drinken met collega’s of zakenrelaties.

Een bezoek aan het café in Amsterdam zuidoost van Cascada is bij uitstek geschikt om even fijn bij te praten met familie, vrienden of kennissen. Om met je date van romantische uurtjes te genieten. Of gewoon, omdat je er zin in hebt. Stap binnen of reserveer een tafel als je met een grotere groep komt en verzekerd wil zijn van een goede plek.

tafel
man-koken-cropped

Bezoek café in Amsterdam zuidoost combineren met een leuke activiteit

Er is veel te doen in het gebied Bijlmer Arena. Het café in Amsterdam zuidoost van Cascada is ideaal gelegen om een hapje en een drankje te combineren met een leuke activiteit. Bijvoorbeeld om je te verheugen op een voetbalwedstrijd in de Johan Cruijff Arena of een popconcert in het Ziggo Dome of Afas Live. Of een mooie film of voorstelling na te bespreken die je net met vrienden hebt bezocht in de eveneens nabijgelegen bioscoop Pathé en Bijlmer Parktheater.

Van een paar uurtjes winkelen in winkelcentrum Amsterdamse Poort krijg je ook wel trek in een lekker drankje. Grand café Cascasa heet je gastvrij welkom. De drankenkaart biedt een ruime keuze uit bieren en wijnen, binnenlands en buitenlands gedistilleerd, likeuren, cocktails & mocktails, warme en koude dranken.

Even eruit

Laagdrempelig, ongedwongen en sfeervol

Cascada is hét café in Amsterdam zuidoost om in te lopen of af te spreken. Een laagdrempelige plek waar iedereen kan genieten van een drankje, een lunch en diner in een ongedwongen sfeer.

man-koken

Ervaar onze ambiance

Direct resereveren