Ons verhaal

Grand café

Een grand café in Amsterdam Zuidoost dat op elk moment van de dag goed voor zijn gasten zorgt. Bij Cascada word je zowel overdag als ‘s avonds gastvrij ontvangen. Je wordt verwend en verrast met verse, gezonde en hoogwaardige gerechten met herkenbare gerechten uit de regio. Onze koks creëren bijzondere combinaties met superieure smaken. Het is gastronomisch genieten pur sang in een relaxte setting met een tropische sfeer. Reserveer een plek in grand café Cascada, proef de pure smaken en breng een toost uit met een bijpassend glas wijn of (speciaal)bier.

man-koken-cropped
tafel

Beleef waardevolle momenten tijdens de lunch of diner

Cascada is een grand café waar je onder de middag spontaan binnenloopt voor een heerlijke lunch. Je versterkt je familiebanden of je bestendigt je vriendschappen bij de smaakvolle eiergerechten, soepen, sandwiches, salades en warme hoofdgerechten. Je praat onder het eten bij met je collega’s in de middagpauze. Een heerlijke lunch of diner is de ideale start voordat de film in de nabijgelegen bioscoop Pathé begint. Of de voetbalwedstrijd in de Johan Cruijff Arena, de voorstelling in Bijlmer Parktheater of het concert in de Ziggo Dome of Afas Live.

Bij Cascada beleef je waardevolle momenten. Bijvoorbeeld als je je verjaardag, verloving of jubileum  wilt vieren onder het genot van een hapje en een drankje. Als je een reünie hebt van je school, werk of vereniging. Of als je je romantische date in een warme, gezellige omgeving wilt ontvangen. Je kunt stijlvol lunchen of dineren in ons grand café, dat gelegen is op slechts één minuut lopen van trein- en metrostation Bijlmer Arena.

tafel
man-koken-cropped

Grand café als ontmoetingsplek voor jong en oud

Cascada is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Je voelt je hier meteen op je gemak. Ons grand café is geopend van woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 00:00 uur. Bekijk de menukaart voor de lunch en het diner en verlekker je alvast aan de gastronomische verrassingen die je op je bord krijgt. Onze koks nemen je mee op een culinaire ontdekkingsreis en introduceren je in een wereld van voortreffelijke smaken. Eén ding is zeker: de spectaculaire gerechten zijn anders dan je gewend bent.

Even eruit

De passie voor lekker eten staat centraal

Heb jij zin in een onbezorgde middag of avond in een grand café, waar de passie voor lekker eten centraal staat? Ervaar onze ambiance en stap binnen bij Cascada. Daar krijg je geen spijt van. Reserveer direct of neem telefonisch (+31(0)20 261 44 13) of via e-mail (info@grandcafecascada.nl) contact op.

man-koken

Ervaar onze ambiance

Direct resereveren